top of page

 

Cee.boetiek is een eenmanszaak opgericht in België door Christine Menten.

 

Als dochter van een beeldhouwer groeide zij op in een gezin waar kunst en creativiteit hoog in het vaandel werd gedragen. 

Na een carrière van 35 jaar als administratieve en financiële kracht in de sector van de vrije beroepen sloeg zij het roer volledig om en volgde zij de creatieve drijfveer in haar bloed.

 

Cee.boetiek staat niet alleen voor het creëren van gepersonaliseerde lederen accessoires in eigen atelier maar ondertussen ook voor het herstellen van designerhandtassen zoals een L. Vuitton, Burburry …

Cee.boetiek gebruikt kwaliteitsproducten van Europese bodem. Hoge eisen worden gesteld aan de realisatie van elk product. 

De klant kan eveneens kiezen voor een geïndividualiseerd model.

Cee.boetiek deelt haar kennis graag met anderen en geeft cursussen en workshop in haar eigen atelier in Rotselaar, Wingepark 37.

Door haar passie tot het bekomen van een mooi product, verkoopt Cee.boetiek materialen en fournituren die zijzelf gebruikt, dit op basis van research en kwaliteit.  U kan ze zelf komen bewonderen in haar atelier in Rotselaar of bestellen via deze online shop.

bottom of page